Praktisk information og kontakt

Der bliver løbet efter cannonball princippet hvor deltagerne selv sørger for at tage tid. Alle starter deres ur ved start og det er ikke tilladt at slukke/stoppe uret undervejs, først når man er i mål. Det er heller ikke tilladt at løbe med "autostop".

Ruten er markeret med skilte. Nogle steder på ruten skal man krydse veje og man løber på egen ansvar. Når man er i mål skriver man sin tid på deltagerlisten. Diplom udleveres efter løbet. Der er medaljer til alle som der gennemfører.

Lillebælt cannonball lever op til reglerne for klub 100 halv- og hel marathon som henstiller til: Der skal være minimum 3 deltagere til start som alle skal gennemføre løbet. Såfremt der ikke er tilmeldt 3 løbere på marathondistancen - skal der være minimum 5 løbere til start på halvmarathon hvoraf 3 skal gennemføre.

Der er depot ved start og mål (7 km, 14 km 21 km) Sødt, salt, og forskellige drikkelse. På en varm dag vil der være væske depot ved 3 km. Når du kommer i mål vil der være drikkelse, forfriskning, sødt og salt.

 

 

 

Kontakt:
Rikkke Steengaard
5500 Middelfart
rsg@mail.dk
Telefon og mobilpay: 51 51 03 74